1. Izberite način izobraževanja

SPLETNI TEČAJI

Pri spletnih tečajih po prijavi lahko dostopate do vseh lekcij v tečajih v video in tekstovni obliki. Dostop do zakupljenega spletnega tečaja je doživljenski. Učite se lahko kjerkoli imate dostop do interneta in kadarkoli vam ustreza.

WEBINARJI

Webinarje izvajamo preko brezplačne aplikacije Zoom, ob vnaprej določenih datumih in urah. Na posameznem webinarju je zaradi lažje komunikacije in interakcije s posamezniki omejeno mesto na 20 - 30 prijavljenih.

IZOBRAŽEVANJA

Na voljo smo vam za individualna online izobraževanja, za posameznike ali skupine. Na individualnih izobraževanjih obdelamo teme in lekcije, ki jih potrebujete in želite sami.

PAKETI

Nudimo vam pakete online izobraževanj, ki vključujejo spletne tečaje, webinarje in individualna izobraževanja v kombinaciji. Paketi vam zagotavljajo najnižjo ceno in popuste za vaše učenje.

2. Izberite cilj vašega izobraževanja

Začnite svoj spletni posel

Začnite svoj spletni posel

Kako začeti svoj posel preko interneta? Naučite se osnov digitalnega marketinga, izdelajte si svojo spletno stran ali trgovino in jo povežite z družbenimi omrežji.

Izdelajte si spletno stran

Izdelajte si spletno stran

Tečaji, s pomočjo katerih se boste naučili, kako lahko sami, brez predznanja in na enostaven način izdelate in urejate svoje spletne strani ter jih kreirate samostojno.

Prodaja preko spleta

Prodaja preko spleta

Izdelajte in urejajte si svojo spletno trgovino, vključite GDPR skladnost in povečajte prodajo s pomočjo brezplačnih Google orodij ter družbenih omrežij.

Napredni tečaji

Prvi v Googlu

Optimizirajte svojo spletno stran ali trgovino za hitro nalaganje in najvišje pozicije v Googlu. Povežite jo z Googlovimi orodji in pripravite vsebine tako, da boste dosegali najvišje pozicije v Googlu.

3. Prijavite se na spletni tečaj, webinar ali individualno izobraževanje

Prijavite se na spletni tečaj, oddajte svoje podatke in po plačilu boste lahko kadarkoli in kjerkoli dostopali do vseh vsebin. Doživljensko! Na webinarje ali individualna izobraževanja pa se lahko prijavite na vnaprej določene datume in uro. Potekajo preko brezplačne aplikacije Zoom. Oddajte svoje podatke in po plačilu boste prejeli dostopno povezavo.

Po uspešni prijavi boste na mail prejeli dostopne podatke in vsa navodila, v video in tekstovni obliki, kjer boste izvedeli, kako lahko opravljate tečaje oz. na kak način se udeležite webinarjev ali individualnih izobraževanj.

5. Nudimo vam podporo v celotnem času vašega izobraževanja

Ves čas vašega izobraževanja smo vam na voljo na mailu info@online-tecaji.com, kjer vam bomo odgovorili najkasneje v 24 urah od poslanega sporočila. Tečajnikom, ki izberejo individualna izobraževanja pa smo na voljo tudi preko objavljene telefonske številke v času, v katerem je določena telefonska podpora.

24 ur dnevno, 7 dni v tednu

– PON, TOR, SRE 8:00 – 11:00

– ČET, PET 15:00 – 18:00

– SOB 9:00 – 11:00

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke